Opbrengst Benefietwedstrijd Lucky Ajax – RTL 7 Sterrenteam

Geplaatst in: Evenementen
Tags:

Dinsdag 24 september hebben Lucky Ajax en het RTL 7 sterrenteam tegen elkaar gestreden in de benefietwedstrijd voor onze stichting RuJu bij VV Jonathan in Zeist. Het doel van deze avond was om geld in te zamelen voor het nog te verwezenlijken monument ter nagedachtenis aan alle kinderen die in Nederland door huislijk geweld om het leven zijn gekomen, en dat is gelukt!

een totaalbedrag van 11.000 euro werd ingezameld

Mede door de geweldige cheque die wij uit handen van Sjaak Swart in ontvangst mochten nemen met een waarde van 5000 euro is er een totaalbedrag van 11.000 euro ingezameld!!

Als bestuur zijn wij ontzettend blij met zo’n hoog bedrag! Met dit bedrag is het monument een grote stap dichterbij gekomen!

Wij willen een ieder die dit mogelijk heeft gemaakt hartelijk bedanken voor zijn inzet!