Familiedrama Schoonloo

Geplaatst in: Nieuws
Tags:

Een man in Schoonloo heeft zichzelf en zijn drie kinderen maandagmorgen van het leven beroofd. Hij heeft een afscheidsbrief gestuurd naar ouders van schoolgenoten van zijn kinderen. Zijn scheiding zou de aanleiding voor het drama zijn.

“een slepende scheidingskwestie is de reden”

De vader, Bernd K.-B., heeft maandagochtend een afscheidsbrief gestuurd naar ouders van schoolgenoten van zijn kinderen. In de brief, die Dagblad van het Noorden heeft ingezien, staat dat een slepende scheidingskwestie de reden is voor het drama.

‘Heerlijk weekend’
Ook schrijft hij dat hij een heerlijk weekend had met de kids. De man was niet op vakantie in het park, maar woonde daar al enige tijd. De vrouw van de man zou al enige tijd een relatie hebben met een andere man.

Oma
Op 9 juli van dit jaar is de oma van de drie jochies overleden. Opmerkelijk genoeg werd de de rouwkaart ondertekend door Bernd en zijn drie zoontjes. De naam van de moeder ontbreekt in de rouwadvertentie.

School
De omgebrachte Marijn, Seth en Jasper zaten op de Openbare Jenaplanschool De Petteflet in Groningen. Volgens een woordvoerder van de school worden de kinderen, ouders en leerkrachten op dit moment opgevangen op de school.

children

Kinderen verdienen beter

 

Bron: AD

Er zijn nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options